anticelulitna-masaza

ANTICELULITNA MASAŽA

Niz je masažnih tehnika koje se primjenjuju na celulitom zahvaćenom dijelu tijela. Takvim tehnikama potičemo cirkulaciju krvi i limfe te time pospješujemo razgradnju celulitnog tkiva. Dodatan ucinak postizemo upotrebom profesionalnih losiona , koristimo dvije varijante toplo ili hladno

 Trajanje: 30 min
 

 

ANTI-CELULIT I CUPPING

Kombinacija klasične anticelulitne masaže i cupping masaže daje intenzivnije rezultate. Masaža stimulira krvni sistem čime dolazi do poboljšanja prokrvljenosti. Ubrzana cirkulacija dovodi do oslobađanja od neželjenih otpada i toksina iz tkiva te se time ubrzava metabolizam i sagorijevanje masnoća. Posebno se preporuča onima koji imaju problem  s nakupljanjem i zadržavanjem vode izvan stanica. Cilj ovog tretmana je potaknuti obnovu stanica i pomoći koži u procesu detoksikacije na način da se koža oslobodi svih molekula koje usporavaju fiziološke procese.

 

 

 

Arosha

AROSHA BODY WRAP

 

Arosha body wrap su jednokratne bandaže natopljene aktivnim sastojcima, morskom soli, algama, morskom travom, kofeinom, L-karnitinom, artičokom,kolagenom, elastinom, aloa verom, amino kiselinama….

Arosha tretmani daju odlične rezultate u tretiranju problema zadržavanja suvišne tekućine u organizmu, adipoznog i edematoznog celulita, loše cirkulacije limfe i tonusa kože, suhe, dehidrirane kože.

Obzirom da su potrebe svakog klijenta drugačije, Arosha je razvila idealan program za rješenje svakog problema.

Kombinacijom Arosha bandaža u mogućnosti smo sastaviti savršen tretman za svaku ženu….

 

Viora Reaction

VIORA REACTION RF

Energija prodire u kožu i potkožno masno tkivo ciljano djelujući na povećane masne nakupine, smanjujući volumen masnih stanica. Istovremeno, dok potiče fibroblaste na sintezu novog kolagena, potiče i cirkulaciju krvi te limfnu drenažu. Tretmani su učinkoviti i rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.Tretman je jednostavan i ugodan. Podsjeća na duboku masažu tkiva u kombinaciji sa povlaćenjem kože. Nanošenje glicerinskog ulja na tretirano područje sonda nježno klizi po koži laganim kružnim pokretima. Preporuča se serija od 4-8 tretmana.

kavitacija

KAVITACIJA

Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Navedena metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Takva frekvencija omogućuje da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, a time se onemogućuje uništavanje mišića.

 Trajanje: 35 – 40 min
 

Paketi mršavljenja

PAKETI ZA MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.