anticelulitna-masaza

ANTICELULITNA MASAŽA

Niz je masažnih tehnika koje se primjenjuju na celulitom zahvaćenom dijelu tijela. Takvim tehnikama potičemo cirkulaciju krvi i limfe te time pospješujemo razgradnju celulitnog tkiva. Dodatan ucinak postizemo upotrebom profesionalnih losiona , koristimo dvije varijante toplo ili hladno

 Trajanje: 30 min
 Cijena: 150 kn

 

ANTI-CELULIT I CUPPING

Budući koža ima tendenciju skupljanja toksina koji potječu od metaboličkog otpada, okoliša ili stresa tretman je namijenjen za svaku kožu bez obzira na godine. Posebno se preporuča onima koji imaju problem nakupljanja i zadržavanja vode izvan stanica. Cilj ovog tretmana je potaknuti obnovu stanica i pomoći koži u procesu detoksikacije na način da se koža oslobodi svih molekula koje usporavaju fiziološke procese.

 

 

 

Arosha

AROSHA BODY WRAP

Nova inovativna kozmetička linija, napravljena od čistih, prirodnih, stabilnih i visoko učinkovitih aktivnih sastojaka iz bogate prirode Europe. TERRA je odgovor na izazov za sve faze celulita i njegove ružne vizualne efekte na koži.
Ciljevi ove linije:

  • Lipoliza: Smanjiti dimenzije adipocita
  • Zaustaviti prodiranje masti u stanice
  • Apsorbirati tekućine te ih izbaciti kroz limfni sustav
  • Kontrolirati prikupljanje vode izvan stanica
  • Spriječiti stvaranje toksina koji oksidiraju stanice
  • Ukloniti najviše dehidrirane slojeve kože (višak mrtvih stanica)
  • Tretman se izvodni na termo podlozi.

Viora Reaction

VIORA REACTION RF

Linija proizvoda napravljena isključivo s aktivnim sastojcima iz mora, bogati i vrijedni kao i praiskonska voda na početku samog života. Sastojci su prikupljeni od Keltskog mora do jezera u Srednjoj Americi i kristalnih voda Antarktičkog oceana. Djelovanje protiv viseće, opuštene i labave kože. Koža je pokrivač koji prije svega štiti tijelo, to je organ koji je najviše od ostalih izložen destruktivnim napadima iznutra te izvana i podložan je postepenom opuštanju. Svaki put kada se rješava određeni problem na tijelu koža mora biti zategnuta i oblikovana kako bi se postigli optimalni rezultati.

kavitacija

KAVITACIJA

Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Navedena metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Takva frekvencija omogućuje da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, a time se onemogućuje uništavanje mišića.

 Trajanje: 35 – 40 min
 Cijena: 550 kn

Paketi mršavljenja

PAKETI ZA MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE

Aparaturna limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema uz pomoć modernog aparata za limfnu drenaža GREEN PRESS 8. Tretman aparaturne limfne drenaže radi na principu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapija). Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Svaki rukav sastoji se od više međusobno neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u prethodno definiranim ciklusima.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.