Klasične masažeRelaxSpecijalne masažeMedicinske masažeRituali

opcenito-masaza1masaza-vrata-dekoltea

OPĆENITO O MASAŽAMA

Klasična masaža tijela ublažava bolove u mišićima, smanjuje umor i potiče pokrvljenost, liječi nesanicu, otklanja toksine iz organizma.

O umjetnosti masaže, tom misterioznom i stranom praktičnom postupku puno je toga rečeno i napisano. Još su se stari Rimljani i Grci trudili razumjeti motiv koji i danas potiče mnoge da vjeruju u njen djelotvorni učinak.

Što je zapravo masaža?

Kaže se da je masaža sve ono što čini neki oblik pritiska na tijelo, znači bilo kakav oblik ručnog dodira; lagan ili jači, oštar ili mekan, ritmički ponavljan ili isprekidan. Ako je točno da svakoj akciji odgovara reakcija, svi ovi pokreti djelovat će na tkivo koje će ih primati, a rezultat toga biti će promjene u organizmu. Sve navedeno, prije svega, pobuđuje osjećaj ugode u onome tko je prima, ali i u onome tko izvodi masažu. Masaža se izvodi stručno i sa zadovoljstvom, i tad je ono što se pruža puno više od jednostavnih “pritisaka” na tijelo i želja da se pomogne osobi koju tretiramo. Važnost masaže je u njezinoj sposobnosti uspostavljanja određenog “fluida” između dvije osobe, koji izaziva osjećaj ugode i povjerenja.
Želimo naglasiti da je masaža mnogo više od samog dodira, jer posebnu pažnju posvećujemo prilikom odabira mirisnih eteričnih ulja, topline prostorije u kojoj se obavlja masaža , te niza drugih manje uočljivih detalja koji utječu na opći ugođaj. Osjećaj ugode i povjerenja je vrijednost kojoj neprestano težimo, a taj osjećaj će Vas uvijek pratiti nakon masaže u kozmetičkom salonu “LANADERM”.

 

medicinska-masaza-ledja

KLASIČNA RUČNA MASAŽA

Dodir djeluje putem kože, organa koji je povezan sa svim osjetilima, a ima blagotvorno djelovanje na ljepotu i zdravlje, na dušu i tijelo.
Masaža je jedna od najstarijih metoda liječenja, čiji se stvarni učinak dokazuje ne samo na bolesniku, već i na zdravom čovjeku.
Lokalno djelovanje masaže je direktno, kada pokretima potpomažemo krvni i limfni optok usmjeravajući ga mehanički od preiferije prema srcu, i indirektno živčanim putem.
U masiranom području dolazi do vazodilatacije i do oslobađanja histamina te do ubrzane lokalne mijene tvari i brze resorpcije tvari koje uzrokuju umor, kao i brže nestajanje edema i zglobnih izljeva.
Većina pokreta kod masaže uzrokuje povišenje mišičnog tonusa reflektornim putem, dok samo neki hvatovi, kao labavo treskanje ili valjanje, smanjuju tonus.

 

 Trajanje: 60 min
 Cijena: 250 kn žene, 280 kn muškarci

masaza-vrata-dekoltea

MASAŽA LICA, VRATA I DEKOLTEA, GLAVE

Opuštajuća masaža lica, vrata i dekoltea otklanja napetost u ramenima i vratu, potiče cirkulaciju te time uklanja napetost u mišičima i glavobolju, njeguje kožu lica i potiče njenu regeneraciju i poboljšava tonus te izgledate odmoreni i osvježeni. Tretman završava masažom glave.

 Trajanje: 30 min
 Cijena: 150 kn

masaza-uljem

MASAŽA CIJELOG TIJELA TOPLIM ULJIMA

Udahnite mir. Osjetite miris. Holistički tretman za lice i tijelo. Anti stres kompleks posebno osmišljenih aromatičnih ulja oporavlja dušu i tijelo. Lagana, relaksirajuča masaža zagrijanim uljima dodatno opušta mišiće . Nakon masaže osječat ćete se  u potpunosti oporavljeno i odmoreno.

 Trajanje: 60 min
 Cijena: 250 kn žene, 280 kn muškarci

masaza-nebeskim-sferama1

MASAŽA CIJELOG TIJELA VRUĆIM KAMENJEM

Koristi se bazaltno vulkansko kamenje koje je idealno za ovu vrstu masaže zbog svojih termo dinamičkih blagodati. Naime, vulkansko kamenje polagano otpušta toplinu tijekom masaže, a u kombinaciji s eteričnim uljima stvara se osjećaj duboke opuštenosti i uklanjanja stresa

 Trajanje: 1 sat i 45 min
 Cijena: 380 kn žene, 400 kn muškarci

masaza-nebeskim-sferama1

MASAŽA LEĐA VRUĆIM KAMENJEM

Lokalno djelovanje masaže je direktno, kada pokretima potpomažemo krvni i limfni optok usmjeravajući ga mehanički od preiferije prema srcu, i indirektno živčanim putem. Sama masaža je upotpunjena masažom vrućim vulkanskim kamenjem.

 Trajanje: 45 min
 Cijena: 220 kn žene, 250 kn muškarci

cetverorucno

ČETVERORUČNA

Tretman izvode dva terapeuta koji su potpuno usklađeni i sinkronizirani. Dok Vam prvi terapeut masira leđa, drugi će Vam pružiti masažu stopala te ćete prilikom polusatne ili masaže punog sata iskusiti masažu četvero ruku te potpunog opuštanja.

 Trajanje: 30 min
 Cijena: 250 kn žene, 280 kn muškarci

 Trajanje: 60 min
 Cijena: 450 kn žene, 480 kn muškarci

aroma-masaza

AROMA MASAŽA

Izvodi se esencijalnim uljima koja se odabiru ovisno o problemu koji se tretira, rezultatima koje se želi postići ali i ovisno o ukusu određene osobe. Izbor je moguć između otprilike 500 esencijalnih ulja, a svako ima točno određena svojstva. Grejp i borovica koriste se u anticelulitnom tretmanu, komorač protiv oteklina, ružmarin za stimulaciju, ruža za opuštanje… Esencijalna ulja razrjeđuju se biljnim uljima, ulaze u krvožilni sustav, djeluju vrlo brzo i imaju dugotrajan učinak. Osim što pomažu u rješavanju brojnih problema izgleda, lica i tijela, esencijalna ulja vrlo su korisna i protiv stresa, za usporavanje starenja, za opuštanje i okrepu.

 Trajanje: 60 min
 Cijena: 300 kn žene, 350 kn muškarci

medicinska-masaza-ledja

MEDICINSKA MASAŽA LEĐA

Masaža je jedna od najstarijih metoda liječenja, čiji se stvarni učinak dokazuje ne samo na bolesniku, već i na zdravom čovjeku, naročito u sportu. Lokalno djelovanje masaže je direktno, kada pokretima potpomažemo krvni i limfni optok usmjeravajući ga mehanički od preiferije prema srcu, i indirektno živčanim putem. U masiranom području dolazi do vazodilatacije i do oslobađanja histamina te do ubrzane lokalne mijene tvari i brze resorpcije tvari koje uzrokuju umor, kao i brže nestajanje edema i zglobnih izljeva.

 Trajanje: 30 min
 Cijena: 150 kn žene, 150 kn za muškarce

medicinska-masaza-ledja

MASAŽA LEĐA SA TERAPIJSKIM ULTRAZVUKOM

Masaža je jedna od najstarijih metoda liječenja, čiji se stvarni učinak dokazuje ne samo na bolesniku, već i na zdravom čovjeku, naročito u sportu. Terapijski ultrazvuk je oblik terapije dubokom toplinom koju stvaraju zvučni valovi. Kada se primjenjuje na mekim tkivima i zglobovima, zvučni valovi djeluju kao mikro-masaža koja pomaže smanjiti oticanje, povećava protok krvi i smanjuje bol, ukočenost i grčeve.

 Trajanje: 45 min
 Cijena: 200 kn žene, 200 kn za muškarce

limfna-masaza

RUČNA LIMFNA DRENAŽA

Ručna limfna drenaža – otklanja višak tekućine iz organizma (lica ili tijela). Pojačani protok limfe omogućuje čišćenje organizma od toksina i bolje dovođenje kisika, vode i hranjivih tvari do stanice, te njezino bolje funkcioniranje.

 Trajanje: individualno
 Cijena za cijelo tijelo: 450 kn

 

Cupping therapy

CUPPING THERAPY

Cupping therapy je tehnika koja vuče korijene iz tradicionalne kineske medicine. Masažom specijalnim silikonskim  čašicama u kombinaciji s klasičnom masažom obuhvačaju se dublji slojevi tkiva čime se poboljšava cirkulacija krvotoka i limfe. Cuppingom se postižu inzvanredni rezultati kod problema s limfnom cirkulacijom, bolovima u leđima, celulitom, opuštenom kožom… Nakon masaže cupping čašicama osjetćat ćete se izrazito opušteno i odmoreno.

 

after-work-refresh4

AFTER WORK REFRESH

  • revitalizirajući piling tijela + piling lica
  • tuširanje “wake up” gelom
  • vitalizirajuća masaža s maslacem u trajanju od 20 min

 Trajanje: 75 min
 Cijena: 199 kn

hyaluron-tijelo-lice

HYALURON TIJELO + LICE

Vratite vlagu i elastičnost svojoj koži lica i tijela.
Masaža tijela toplim uljima opustit će vas, a pakung Hyalurona pomladit će i nahraniti vašu kožu lica i tijela.

Tretman u trajanju od 75 minuta sadrži masažu cijelog tijela s toplim uljima i pakungom te masažu lica, vrata i dekoltea intenzivnom profesionalnom kozmetikom s Hyaluronom.

 Trajanje: 75 min
 Cijena: 299 kn

Lanaderm čarolija ritual

LANADERM RITUAL

Nakon 25 godina iskustva iz Lanaderm laboratorija lansirali smo najbolji spoj masažnih tehnika, najfinijih ulja i pakunga ukomponiranih u Lanaderm ritual.

 Trajanje: 60 min
 Cijena: 300 kn

Ritual

ČAROLIJA RITUAL

Uronite u svijet čarolije i uživajte u masaži tijela mirisnim uljima, masaži lica vrata i dekoltea te posebnim hranjivim oblozima za ruke i stopala.

 Trajanje: 75 min
 Cijena: 350 kn

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.