rezervacije

REZERVACIJE

 
Predlažemo Vam da telefonski rezervirate termin koji vam najviše odgovara za željeni tretman. Naravno, najbolje je to učiniti nekoliko dana ranije jer je tada veći izbor slobodnih termina. Na ovaj način moći ćete kvalitetno organizirati vrijeme za sebe i u skladu s drugim obavezama, a mi ćemo se moći na vrijeme pripremiti i prilagoditi Vašim potrebama. Naše ljubazne djelatnice na usluzi su Vam za dogovor o željenom terminu u periodu rada salona.

dolazak

DOLAZAK

 
Naš savjet je da uvijek dođete nekoliko minuta prije vašeg tretman kako biste uslugu mogli dobiti u točno dogovoreno vrijeme. Ako zakasnite može se desiti da ćemo biti prisiljeni skratiti Vaš tretman ili ga čak odgoditi za neki drugi termin kako bismo poštovali i naše druge klijente i omogućili im da uslugu dobiju u željeno vrijeme.
 

otkazivanje

OTKAZIVANJE

 
U slučaju spriječenosti da dođete na ugovoreni tretman, molimo Vas da ga otkažete barem 24 sata prije rezerviranog termina. Ovo je potrebno učiniti kako bi termin mogao iskoristi netko drugi u slučaju vaše spriječenosti. Ukoliko ne otkažete tretman u navedenom roku pristajete da Vam za otkazivanje na dan tretmana zaračunamo 50% iznosa tretmana. Ako rezervirane usluge ne otkažete uopće a ne iskoristite ih, zaračunati ćemo Vam punu cijenu tretmana! Ovo je logično jer smo u slučaju saznanja da nećete doći mogli primiti drugog klijenta.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.