hladni-vosak

HLADNI VOSAK

Idealna depilacija za osobe koje imaju problem sa pucanjem vena, kapilara te dulje dlačice.. Vosak se pomoću patrona nanosi na kožu i odstranjuje trakama u suprotnom smjeru. Idealna metoda za sve one koji se žele brzo i efikasno riješiti dlačica

 

depilacija-secernom-pastom1

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

100 %prirodna depilacija šećernom pastom povratak je drevnim znanjima i vještinama depilacije tijela. Manje je bolna te ne izaziva iritaciju kože. Pasta se lijepi za dlaku ,a ne za kožu tako da klijenti mogu uživati u ugodnijem postupku koji će kožu učiniti  glatkom i baršunastom. Dužina dlačica potrebna za depilaciju je 2-4mm. Pasta se sastoji od vrlo malih čestica,te prodire puno dublje pod kožu i izvlači dlaku iz korijena. Dlačice postaju sve rjeđe, mekše, rastu sve sporije a uklanjaju se i urasle dlačice.

 

 

 

Brazilska depilacija

BRAZILSKA DEPILACIJA

Za uklanjanje  dlačica s najintimnijeg dijela tijela možete izabrati između depilacije šećernom pastom i depilacije posebnim toplim voskom u perlicama. Prilikom ove depilacije posebnu pozornost obračamo na higijenu i sterilnost svih preparata te na ugodnu i diskretnu atmosferu , jer ipak se radi o intimi svakog pojedinca. Ukoliko imate nizak prag tolerancije na bol, prije tretmana možemo nanjeti poseban sprej za ublažavanje bolova kako bi tretman prošao što bezbolnije.

depilacija-toplim-voskom1

DEPILACIJA TOPLIM VOSKOM

Depilacija toplim voskom je davno zastupljena, ali neizostavna tehnika uklanjanja dlačica. Zarijani tekući vosak se nanosi drvenom ili plastičnom špatulom, pa je iz tog razloga najbolje da ne riskirate i sami izvodite ove tretmane kod kuće, jer uvijek postoji opasnost od opeklina (ukoliko se vosak ne zagrijava na optimalnoj temperaturi). Najbolje je prepustiti se vještim rukama stručnjaka u Našem kozmetičkom salonu. Depilacija toplim voskom ima niz prednosti:

  • dlačice se iščupaju iz korijena, zato im treba više vremena da ponovo izrastu;
  • pored depilacije, topli vosak daje efekt pilinga na Vašoj koži, jer usput skida i mrtvi površinski sloj kože.

viora-trios-uklanjanje-dlacica

VIORA TRIOS DUGOTRAJNO OTKLANJANJE DLAČICA

Trios uređaj upotrebljava zgusnute bljeskove, sigurne, vidljive svjetlosti za uklanjanje neželjenih dlačica sa svih dijelova tijela, bez oštećenja okolnog tkiva. Sva dlačica ima pigment (melanin) koji upija svijetlost i pretvara ju u toplinu. Upijena toplina cilja na foliku dlake i umanjuje njenu sposobnost proizvodnje nove dlake.

 Trajanje: ovisno o tretiranom području

 

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.