Kada birate kozmetički salon, koje su kvalitete Vama najvažnije?

Mi u Lanadermu smatramo da su to: stručnost, kvaliteta usluge i preparata te ugođaj prostora. Zahvaljujem svim našim klijentima na do sad ukazanom povjerenju. Vaše zadovoljstvo naš je najveći poticaj za nastavak uspješnog rada i najbolja preporuka za buduće korisnike usluga kozmetičkog salona LANADERM.

Sanja Delišimunović

 

STRUČNOST

Od travnja 1995. godine, kada je salon LANADERM otvoren, do danas, zahvaljujući redovnom stručnom usavršavanju osoblja i praktičnoj primjeni novih kozmetičkih i medicinskih metoda uljepšavanja te liječenja lica i tijela, stvorili smo veliki krug zadovoljnih stalnih i povremenih klijenata. Kontinuirano praćenje noviteta na domaćim i svjetskim kozmetičkim sajmovima te uvođenje najsuvremenijih kozmetičkih usluga i aparata u našu ponudu, jamstvo su pružanja vrhunskih kozmetičkih tretmana za lice i tijelo.

KVALITETA

Primjenjujući samo vrhunske preparate iz uskog kruga svjetski poznatih kozmetičkih kuća, uspješno rješavamo probleme najosjetljivije mladenačke kože ali i kože zrelije dobi. Susretljivost i srdačnost osoblja salona LANADERM, te individualan pristup svakom klijentu jamstvo su Vašeg zadovoljstva našim uslugama. Naša je misija pružiti Vam kozmetičke usluge i preparate koji najbolje odgovaraju upravo Vama.

UGOĐAJ

Suvremeni kozmetički tretmani ne moraju biti naporni i dugotrajni. Naprotiv, od velike je važnosti za najbolji učinak tretmana, da se osoba pritom osjeća dobro. Stoga smo učinili sve što je u našoj moći da biste se Vi, tijekom bilo kojeg tretmana u salonu LANADERM, osjećali ugodno i opušteno. Ugođaj prostora može se opisati riječima, no najbolji način da ga u cijelosti doživite je – osobno iskustvo.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.