AkneBoreCelulitDlakavostHiperpigmentacijaObješena kožaOblikovanje obrvaPodočnjaciSiva i umorna kožaStrijeSuha koža

Akne su kronična, upalna bolest kože koja uglavnom pogađa adolescente, ali i 20 posto odraslih. Iako se očekuje da spontano nestanu tijekom kasne adolescentske ili mlađe odrasle dobi, velik broj odraslih osoba ima problema s njima, ili se tada čak prvi put pojave. Predisponirajuća mjesta njihove pojave su takozvana seborejična područja, odnosno ona s većim brojem žlijezda lojnica. Akne su posljedica stanja kože uzrokovano upalom folikula dlaka i lojnih žlijezda. Hiperseborea uzrokuje začepljenje pora tako da onda bakterije (najčešće Propionbacterium acnes) izazivaju infekciju i pretvorbu u papule ili pustule.

Tretmani za tretiranje akni koje možete obaviti u kozmetičkom salonu Lanaderm jesu:

Bore su pukotine na površini kože. Ta duboka brazda zapravo je formirana starenjem. Bore mogu biti izglađene kozmetičkim preparatima i raznim kozmetičkim dermatološkim tehnikama. To su udubljenja kože (najčešće na čelu, licu i vratu) koja se javljaju zbog mimike, starenja ili gubitka težine.

Tretmani za tretiranje akni koje možete obaviti u kozmetičkom salonu Lanaderm:

Celulit je posljedica pretjeranog povećanja volumena ćelija masnog tkiva, odnosno nepotpunog izlučivanja toksina koji se zadržavaju u tijelu, što sprječava normalan odvod krvi i limfe koji odvode otpadne tekućine iz tkiva. Celulit je propraćen oštećenjem okolnog tkiva koje postaje neelastično te tako dovodi do površinske deformacije kože. U dijelovima tijela u kojima je cirkulacija najsporija stvaraju se otekline koje na površini kože vidimo kao „narančinu koru“, a isto tako slabi i njen tonus. Obzirom da se celulit nalazi u dubljim dijelovima kože, u hipodermisu, ima tendenciju povećavanja, jer se masne ćelije volumenom povećavaju. Posljedica je pogoršanje celulita, usporena cirkulacija krvi što uzrokuje zadržavanje vode i loše uklanjanje masti i štetnih materija.

Tretmani za tretiranje celulita koje možete obaviti u kozmetičkom salonu Lanaderm:

Dlakavost je na nekim dijelovima tijela gdje ih ne bi trebalo biti, kao što su nausnica, brada, ruke ili područje ispod pupka, pojačana dlakavost kozmetički je problem velikom broju žena. Stručno se naziva hirzutizam i osim što predstavlja kozmetički problem, vrlo često ima velik psihološki utjecaj na osobu koja se s tim problemom nosi. Dlakavost je vrlo često samo simptom, što znači da nema glavnog zdravstvenog razloga u organizmu koji bi poticao ovaj problem, no može predstavljati i simptom određenog hormonalnog poremećaja, zbog čega žena mora biti detaljno dermatološki, ginekološki i endokrinološki obrađena.

U kozmetičkom salonu Lanaderm radimo niz različitih vrsta depilacija:

Hiperpigmentacije (mrlje) kože je pretjerano razvijanje boje na tkivima, posebice koži, što je povezano sa porastom zaliha pigmenata, bez obzira radi li se o melaninu, hemoglobinu, bilirubinu ili karotenoidu te endogenim ili egzogenim faktorima.

Tretmani za tretiranje hiperpigmentacije koje možete obaviti u kozmetičkom salonu Lanaderm:

Starenje kože neizbježno je slabljenje strukture derme. Površina se kože isušuje i pojavljuju se bore. Potporna se vlakna u dermi pogoršavaju i prestaju se pravilno obnavljati. Derma gubi svoju vrijednost, koža postaje obješena i javljaju se bore. Isto se može dogovditi i uslijed značajnog gubitka kilograma mršavljenjem.

Tretmani za tretiranje obješene kože koje možete obaviti u kozmetičkom salonu Lanaderm:

Pravilno oblikovane obrve na najljepši način uokviruju lice, ističu njegove prirodne konture i privlače pozornost na oči. Suprotno tome, pretjerano iscrtane, počupkane ili neprirodno oblikovane obrve niti uz najbolji make up, nažalost, neće izgledati lijepo.

U kozmetičkom salonu Lanaderm pravilno ćemo oblikovati vaše obrve.

Koža ispod očiju veoma je tanka, a svako zadržavanje vode u tijelu uzrokuje oticanje krvnih sudova ispod površine kože. To se pokazuje kao tamni trag ili obojeni podočnjaci. Pojavu podočnjaka izazivaju razni poremećaji u organizmu. Također, nedovoljna količina sna izaziva pojavu podočnjaka jer tada tijelo proizvodi više hormona kortizola, a on povećava zadržavanje vode. S godinama podočnjaci postaju sve izraženiji zbog masnih naslaga koji se talože ispod očiju kao i gubitak elastina i kolagena u koži.

Tretmani za tretiranje podočnjaka koje možete obaviti u kozmetičkom salonu Lanaderm:

Fiziološke promjene uzrokovane procesom starenja uključuju nastajanje bora, smanjivanje debljine epidermisa, atrofiranje, mrlje na koži, gubljenje elastičnosti i tonusa kože. Slijedom navedenoga, koža postaje siva i ima umoran izgled.

Tretmani za tretiranje sive i umorne kože koje možete obaviti u kozmetičkom salonu Lanaderm:

Strije su brazde postavljene u paralelnim linijama koje se pojavljuju na koži uslijed hormonalnih promjena i/ili prejakog rastezanja. Prvo su crveno-ljubičaste, zatim im se boja malo po malo ublažava do sjajno sedefaste ili boje mesa. Uglavnom se nalaze na trbuhu, gornjem dijelu bedara, grudima i bokovima. Pojava strija posebno je česta za vrijeme trudnoće: jedna od dvije trudne žene pogođena je tim problemom. Međutim, mogu nastati i u pubertetu, u slučaju pretilosti ili brzog debljanja, tretmana koji sadrži kortizon (kortikoidi) ili kod određenih endokrinih bolesti.

Tretmani za tretiranje strija koje možete obaviti u kozmetičkom salonu Lanaderm:

Suhoća kože ili kseroza može biti posljedica više različitih uzročnika, a najčešće nastaje uslijed neadekvatne njege i pod utjecajem vanjskih čimbenika kao što su hladnoća, vjetar, prekomjerno izlaganje UV zrakama (sunčanje i solarij), centralno grijanje, izlaganje kemijskim sredstvima i tretiranje sapunima i kremama koje isušuju kožu. Osim toga, stanje izrazite suhoće kože potaknuto je i genetskim predispozicijama, procesom starenja kože te raznim dermatozama.

Tretmani za tretiranje suhe i dehidrirane kože koje možete obaviti u kozmetičkom salonu Lanaderm:

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.