Tesla Sculpt tretman je stigao!

6 + 2 tretmana GRATIS!

 

Vježbajte bez znojenja i muke samo 2x tjedno po 30 minuta!

Uređaj najnovije generacije koji vježba vaše mišiće za vas!

Samo 30 minuta i 36000 kontrakcija mišića vas dijeli od savršenog mišićnog tonusa i željene figure!

POSEBNA PONUDA: 10 Tesla Sculpt tretmana za samo 372 €!

Kontaktirajte nas!

Tesla - EMSCULPT tretman,

Priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli.

Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće!

Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh.
Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja
Sculpt uređaj dizajniran je u estetske svrhe, ima 2 (dva) aplikatora većeg intenziteta. To je najmodernija tehnologija u neinvazivnom konturiranju tijela, jer ne samo da sagorijeva masnoću već i gradi mišiće.

Kako uređaj funkcionira?

Elektromagnetni mišićni trener visokog intenziteta je medicinska tehnologija koja se koristi u estetskoj medicini. Koristi fokusirano elektromagnetno polje sa sigurnim nivoom intenziteta. Elektromagnetno polje prolazi neinvazivno kroz tijelo i djeluje u interakciji s motornim neuronima koji potom pokreću supramaksimalne kontrakcije mišića. Neinvazivna medicinska tehnologija koja se koristi za jačanje i preslagivanje mišića interakcijom magnetskog polja sa tkivom pacijenta.

Rast mišića

Supra maksimalnim kontrakcijama, mišićno je tkivo prisiljeno prilagoditi se takvim ekstremnim uvjetima i reagira dubokim preuređivanjem svoje unutarnje strukture i stvaranjem novih proteinskih niti i mišićnih vlakana. Povećana mišićna gustoća i volumen dovode do bolje definicije i tonusa mišića.

Otapanje masnoće

Tijekom tretmana kontrakcije mišića izazivaju ekstremnu kataboličku reakciju i lipolizu te stvaraju izvor energije za potrebnu mišićnu aktivnost i tjelesni metabolizam, što zauzvrat dovodi do dramatičnog oslobađanja masne kiseline koja se počinje akumulirati unutar adipocita (masnih stanica), što dovodi do njihove disfunkcije i uništenja.

 

Tretman koristimo za:

  • pojačavanje snage mišića i mišićne izdržljivosti
  • učvršćivanje atrofiranih mišića
  • sagorijevanje masnih stanica
  • intenzivno toniranje mišića kod liječenja slabosti i gubitka mišićne mase
  • poboljšanje cirkulacije krvi i limfe
  • gubitak masnoće

 

Cjenik:

  • 1x tretman – 106,00 €
  • 6x tretmana – 398,00 €
  • 10x tretmana –  530,00 €
  • 12x tretmana –  557,00 €

6 + 2 tretmana GRATIS!

Dogovorite tretman kod nas
i ostvarite dodatne pogodnosti!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.